Gå til sidens hovedinnhold

«Fattig student» kommer til Matlystfestivalen

Artikkelen er over 2 år gammel

Programmet til Matlystfestivalen fortsetter å vokse og til nå er det over 80 arrangementer som står på programmet. I tillegg til en rekke gratisarrangementer for store og små kommer blant andre forfatter Karen Elene Thorsen, Sigbjørn Johnsen og Viggo Sandvik.

– På torget vil vi sette opp en festpyntet lavvo som byr på opplevelser og god stemning gjennom hele festivalen. Det aller meste som foregår i lavvoen vil være gratis, skriver festivalsjef Monica Østenheden i en pressemelding.

Boksignering og foredrag

Matlystfestivalen går av stabelen 7–9. November. I tillegg til at det blir flere gratisarrangementer under festivalen, kommer forfatter Karen Elene Thorsen som har skrevet boka «Fattig student». Hun vil holde boksignering på Mølla og et foredrag på biblioteket under festivalen.

– Vi syntes det var et lite scoop å få tak i henne akkurat nå, og tematisk henger foredraget hennes godt sammen med andre foredrag under festivalen som peker på bærekraft og det faktum at den enkelte husholdning kaster altfor mye mat, skriver biblioteksjef Mette Westgaard i pressemeldingen.

Sigbjørn Johnsen og Viggo Sandvik kommer til Bakeriet i Brumunddal med viser, skrøner og vers. I tillegg vil det i kjelleren på Hjørnet Gastrobar by seg en mulighet for vin-, mat- og kunstinteresserte.

– Morten Krogvold, en av Norges mest profilerte og toneangivende fotografer, kommer for å filosofere rundt vin og mat i kunsten. Folk vet kanskje ikke at Krogvold også er en helt fantastisk foredragsholder, og man bør virkelig benytte seg av anledningen til å oppleve ham live, skriver Østenheden i pressemeldingen.