(Romerikes Blad): 361 dager etter at Starts Martin Ramsland nærmest på egenhånd sendte LSK ned i OBOS-ligaen er det klart. Lillestrøm Sportsklubb er tilbake. Tilbake på øverste nivå og klare for Eliteserien 2021. Dermed kan de to lokale spillerne på LSK, Alekander Melgalvis og Thomas Lehne Olsen juble.

LSK spilte 1-1 mot HamKam i går.

Opprykket satt på vent for Melgalvis og Lehne Olsen

Og det var naboklubben Ull/Kisa som slo den siste spikeren inn i opprykkskista. Christian Aas scoret 1-0 hjemme mot Sogndal i det 56. minutt – og det ble beskrevet på følgende måte av vår livereporter:

«Midtbanemaestroen som aldri scorer mål limer ballen rett i krysset! Et hjørnespark sklir igjennom feltet og havner hos Ødemarksbakken på motsatt side. Han legger inn på nytt, men Sogndal-forsvaret header unna. Ballen daler så ned på vrista til Christian Aas på 18 meter. 33-åringen har knapt løsnet skudd i løpet av karrieren, men denne gangen druser han like godt til på hel volley. Aas får drømmetreff og planter læret i vinkelen bak en sjanseløs Renze Fij! For et treff!»

Sogndal måtte etter Kisa-scoringen ha to. I det 69. minuttet ble det 2-0 ved Morten Sundli:

«Midtstopperen banker inn 2-0-målet fra kloss hold! Henrik Kristiansen løfter et frispark fra venstre inn i Sogndal-boksen. Sundli taper duellen, men Ødemarksbakken plukker opp andreballen og fyrer fra returrom. Skuddet går via Totland og havner hos Sundli, som er helt alene på hjørnet av femmeteren. Midtstopperen bredsider ballen i garnet og dobler Kisa-ledelsen!»

Resultatet er også svært viktig for Ull/Kisa, som kjemper om å beholde plassen i OBOS-ligaen.