Det melder kommunen sjøl i en pressemelding

Banken har vært kommunens hovedbankforbindelse gjennom mange år, og fikk fornyet tillit etter en åpen tilbudskonkurranse med forhandlinger. Fredag 24. september ble avtalen signert av begge parter i bankens lokaler i Brumunddal.

– Vi er veldig godt fornøyde med at vi kan fortsette det gode samarbeidet med SpareBank 1 Østlandet, etter at de nå vant konkurransen. Banken har gode løsninger og dyktige medarbeidere som yter god service. Banken har også vært en skikkelig kraft og positiv medspiller i arbeidet for vekst og for videre utvikling av Ringsaker og Innlandet, og vi ser frem til å videreutvikle dette samarbeidet, sier rådmann Jørn Strand.

Avtalen omfatter blant annet daglige banktjenester og rådgivning innenfor finansområdet og bærekraft. Avtaleperioden løper fra 1. november 2021 til 31. oktober 2024, med mulighet for forlengelse til 31. oktober 2025.

– Den nye avtalen med Ringsaker er viktig for oss, og vi er stolte over å ha gått seirende ut av konkurransen. Vi ønsker å bidra sterkt til at det gode samarbeidet med kommunen fortsetter i årene som kommer, sier konsernsjef Richard Heiberg.