Brevet som kom vel seint

FLERE DAGER FORSINKET: Når dokumenter er tre virkedager forsinket, gjør det sitt til at to kommunale møter må utsettes ei uke.

FLERE DAGER FORSINKET: Når dokumenter er tre virkedager forsinket, gjør det sitt til at to kommunale møter må utsettes ei uke. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Må avlyse møter.

DEL

Brevet med dokumenter til Ringsakers formannskapsmedlemmer er blitt flere dager forsinket i posten.

Tirsdag, en dag før møtene skal holdes, dumpet de ned i representantenes postkasser. Det er så seint at kommunen ser seg nødt til å avlyse to av de tre møtene onsdag 3. desember.

Ringsaker Blad får i likhet med representantene tilsendt dokumentene og på konvolutten til avisen sto følgende: «Porto kontrollert. Underfrankert sending».

Formannskapsmøtet med blant annet budsjettet for 2015 på dagsordenen, vil bli avholdt i morgen som vanlig. Budsjettet har representantene fått gjennomgang av i et eget møte, og er dermed i stand til å behandle den saken. Saken skal dessuten sluttbehandles i kommunestyret 21. desember.

Seks saker i planutvalget, deriblant flere reguleringsplaner, blir utsatt en uke.

Også det første møtet i valgstyret, som skal forberede kommunestyre og fylkeskommunevalget i 2015, blir utsatt en uke.

Firmaet MjøsAnker på Hamar står for trykking og utsending av dokumentene. Daglig leder ble overrasket da RB fortalte ham om problemene, og han kastet seg umiddelbart rundt for å finne ut årsakene til problemene.

Artikkeltags