Brøttum vant underholdende toppkamp

Kjempestart: Christoffer Nygård har spilt på Brøttum for mange år siden. Torsdag gjorde han comeback med to mål.

Kjempestart: Christoffer Nygård har spilt på Brøttum for mange år siden. Torsdag gjorde han comeback med to mål. Foto:

(Brøttum – Jørstadmoen 4-2) Brøttum lå under, men kom tilbake to ganger og vant til slutt svært fortjent mot Jørstadmoen.

DEL

Etter sommerferien forsvant toppscorer i lokalfotballen Hans Kristian Bø, men Brøttum har fått på plass erstattere som vet å finne veien til mål.

Christoffer Nygård feide inn to mål for Brøttum i kampen torsdag. I tillegg scoret Sigurd Gaden Bergseng og Dan-Martin Sunde Løkken i en underholdende kamp på Tømmermyra.

- Det ble en bra start. Artig å være tilbake på Brøttum igjen og denne kampen synes jeg vi gjennomførte bra, meldte Nygård etterpå.

Brøttum har også fått tilbake flere ungdommer fra bygda som nå forsterker laget etter noen sesonger i juniorspill på Lillehammer.

– Det er veldig artig at de gutta nå spiller på Brøttum igjen. De styrker oss før høstsesongen. Vi vant fortjent i dag, det var moro, sier trener Kjell Sletmoen.

 Brøttum ligger nå tre poeng etter topplaget Vingrom i 6. divisjon. Brøtningene har åtte strake seiere så det er lite å si på entusiasmen i bygda akkurat nå.

Artikkeltags