Daladamene gleder seg til avgjørende toppkamp

Viktig kamp: Daladamene spiller en svært viktig kamp mot LKFK torsdag kveld. Kampen streames  direkte på RBs nettsider fra kl 20.00.

Viktig kamp: Daladamene spiller en svært viktig kamp mot LKFK torsdag kveld. Kampen streames  direkte på RBs nettsider fra kl 20.00. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Hjemmekampen for Brumunddals damelag torsdag kveld blir avgjørende for om Dala henger med i toppen av 3. divisjon.

DEL

For Brumunddøler med opprykksambisjoner blir kampen mot divisjonsleder Lillehammer svært spennende og interessant.

Dala-damene har ikke imponert i alle kampene så lang, men har fortsatt heng på topplasseringen i 3. divisjon. Før kampen mot Lillehammer ligger Brumunddal fem poeng etter med en kamp mindre spilt:  

– Det er rett. Den kampen blir meget viktig. Slår vi Lillehammer så er vi med i toppen slår trener Ole Roger Strandbakke fast i forkant av kampens som streames direkte på RBs nettsider.

Er optimist

Han og spillerne er optimist før kampen:

– Vi slo dem i treningskamp i vinter. Da ble det 3–2 på Sveum. Jeg forventer en jevn kamp på torsdag også. Det er to lag med flere unge spillere som spiller forholdsvis likt. Vi går nok litt mer bredt på kantene enn dem, sier Strandbakke.

At det også er meldt regn mener treneren er til deres fordel.

– Vi spilte en veldig god kamp mot Valdres i styrtregn. Da blir bana glattere og vi er flinke til å flytte beina raskt så jeg tror det er fordel oss, forteller han.

Blir stadig bedre

Brumunddal kommer fra 2–0 seier mot Løten mandag kveld.

– Det var ikke noen stor forestilling av oss, men vi vinner kampen. Uansett så har vi vist stigende form de siste kampene.

Brumunddal slet de første kampene, blant annet på grunn av flere skader på nøkkelspillere.

– Vi har heva oss i kamp til kamp. Fortsatt har vi noen spillere ute med skader, i høst håper vi på å bli enda bedre, sier Strandbakke.

Tredje divisjon damer virker å bli en jevn serie. Før kampen på Sveum er stillingen helt i toppen slik:

 LagkamperPoeng
1Lillehammer kvinner921
2Storhamar Damer718
3Brumunddal816
    

Artikkeltags