Lokale fotballag reiste kjerringa

Nes klarte uavgjort hjemme mot Kjellmyra. En svært bløt grasmatte preget kampen på Stavsjø.

Nes klarte uavgjort hjemme mot Kjellmyra. En svært bløt grasmatte preget kampen på Stavsjø. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Sist helg var bedrøvelig, men lokale fotballag reiste kjerringa denne helga.

DEL

For både Furnes, Moelven og Ringsaker i fjerde divisjon, samt Nes i 5. divisjon, kapret poeng i helgas kamper.

På Stavsjø var det duket for årets første hjemmekamp i 5. divisjon for nesningene. På en svært regnvåt bane tok Nes mot Kjellmyra som sto med fire poeng etter to kamper.

Nesningene kjempet friskt og var ivrige på poeng. Kjellmyra var spillemessig bedre, men det ble relativt jevnt og spennende, før det hele endte i uavgjort 1–1. Nes ledet 1–0 ved pause etter scoring av Peder Kise Halvorsen.

– Vi skal være fornøyd med uavgjort. De har overtak på oss og dommeren kunne vel ha dømt straffe mot oss. Samtidig har vi også våre sjanser som kunne gitt oss mer, melte Nes-leder Håkon Taskerud etter kampen.

Furnes leverte svært godt borte mot Flisa. Det endte til slutt med klar 4–0 seier til furnesingene etter scoringer av Per Anders Skjelseth, Remi Heggedal, Simen Haugen og Valentin Blaka.

Moelven har slitt i serieåpningen men borte mot Redalen ble det årets første poeng. 2–2 endte kampen etter scoringer av Sivert Borgedal og Truls Jevne Hagen.

Også Ringsaker berget 2–2 borte mot Faaberg. RIF innrømmet at de var noe heldig, men det hører med til historien at Faaberg scorer 2–2 i siste spilleminutt på Jorekstad. Christer Krokengen og Stian Larsen puttet for RIF.

Artikkeltags