Fotballklubbene legger trenerkabaler

På TRENERJAKT: Ken Andsjøn og hans lagkamerater i Moelven får ny trener fra neste sesong, men hvem det blir er ikke klart ennå. Klubben har flere kandidater i kikkerten og håper å kunne presentere et nytt trenerteam i løpet av måneden.

På TRENERJAKT: Ken Andsjøn og hans lagkamerater i Moelven får ny trener fra neste sesong, men hvem det blir er ikke klart ennå. Klubben har flere kandidater i kikkerten og håper å kunne presentere et nytt trenerteam i løpet av måneden.

Artikkelen er over 1 år gammel

Puslespillet på trenersiden ser ut til å være løst i våre lokale klubber, men i Moelven håper de å kunne presentere nytt trenerteam innen utgangen av måneden.

DEL

Både Furnes og Ringsaker gjør små forandringer i trenerteamet til neste sesong. I Furnes går Karsten Thune tilbake til funksjonen som trener – og spillerutvikler i ungdomsfotballen og overlater hovedtrenervervet til Morten Holter Olsen. Han får med seg Geir Eriksen som assistenttrener. Voldsomme utskiftninger i spillerstallen ser det heller ikke ut til å bli for en solid andel av stallen fra i år har signert også for kommende sesong.

Spennende navn til RIF

I Ringsaker får Anders Hansen med seg ny mann som likestilt trener. Vegar Berge har ikke lenger kapasitet til å være hovedtrener, men blir med videre som assistenttrener. Hans sko skal nå fylles av Marius Ingebretsen.

28-åringen har UEFA B-lisens og er nevøen til nåværende Strømsgodset-trener «BP» Ingebretsen. Han er bosatt i området og var ønsket av mange klubber, men valgte Ringsaker for at han stor tro på det som skjer i Gaupen nå. Også i Ringsaker har mange fra årets stall satt sitt navnetrekk på nytt kontrakt.

Flere interessante navn

I Moelven takket Geir Haga for seg etter denne sesongen og trenerhatten i klubben henger foreløpig uten eier på knaggen.

– Vi jobber med å få på plass en trener og har flere alternativer som vi jobber med nå. Det er mange interessante navn lokalt, men det er også mange klubber om beinet, sier leder i Moelven John Arne Meyer Mathisen.

Håper på lokaloppgjør

Det er ikke bare trenerteam som må på plass i Moelven. Stallen var helt på stålet deler av sesongen og nå jobbes det med å snekre sammen en slagkraftig stall til den kommende sesongen.

– Denne sesongen ble veldig preget av skader og sykdom og vi ble aldri fulltallige. Til neste sesong har vi grunnstammen på plass, mens noen er på vent. Jeg har ikke inntrykk av at det at vi foreløpig ikke har fått på plass en trener gjør at spillerne sitter litt på gjerdet. Jeg har i hvert fall ikke fått noen reaksjoner på det, sier Meyer Mathisen som håper på en avdeling med masse lokaloppgjør kommende sesong.

– Det er helt gull om vi kommer i avdeling med Ringsaker, Furnes, Brumunddal 2, Lillehammer og MBK Domkirkeodden. Det er bra for lokalfotballen å få slike oppgjør, sier han.

Fra Nes meldes det for øvrig om at ingen ting er bestemt, men at det neppe blir store forandringer på trenerbenken.

Artikkeltags