Vil ha svar om spillerlønninger i Dala

Spørsmål: Hans Kristian Arnkværn vil vite mer om spillerlønninger før han tar stilling til ekstrastøtten til Brumunddal Fotball.

Spørsmål: Hans Kristian Arnkværn vil vite mer om spillerlønninger før han tar stilling til ekstrastøtten til Brumunddal Fotball.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Onsdag skal formannskapet behandle søknaden fra Brumunddal Fotball om en halv million kroner i ekstra støtte. Seinere tar kommunestyret avgjørelsen. Men kommunestyrerepresentant Hans Kristian Arnkværn er ikke helt fornøyd med svarene som hittil er gitt.

DEL

Arnkværn, som nå møter i kommunestyret som uavhengig representant, har sendt styreleder i Brumunddal Fotball, Sigbjørn Johnsen, et spørsmål som han håper å få svar på før den politiske sluttbehandlingen av søknaden.

Les også: Brumunddal Fotball kan få en halv million i "julegave"

– Undertegnede hører «rykter» og flere påstander om at enkelte spillere har en månedslønn på over 15.000 kr. Da disse ryktene er framsatt av folk veldig tett på klubben ber jeg om at kopi av samtlige proffkontrakter oversendes undertegnede, også utgående kontrakter denne sesongen, skriver han til Johnsen.

Les også: Idrettsrådet sier ja til Brumunddal Fotball 

Han understreker at det kun er lønn og varighet av kontrakten han er ute etter, slik at andre personopplysninger gjerne kan sladdes.

Artikkeltags