Jennie (15) har trent med de beste: – Morsomt og litt nervepirrende

PÅ SAMLING: Jennie Andersen fra Brumunddal (t.v.), sammen med Selma Panengstuen (Raufoss), Rønnaug Sandviken (Lom) og Angelica Nicole Arroyo (Gjøvik-Lyn).

PÅ SAMLING: Jennie Andersen fra Brumunddal (t.v.), sammen med Selma Panengstuen (Raufoss), Rønnaug Sandviken (Lom) og Angelica Nicole Arroyo (Gjøvik-Lyn). Foto:

Jennie Andersen (15) fra Brumunddal har den siste uken fått en forsmak på hvordan det er å spille fotball med flagget på brystet.

DEL

For den talentfulle midtstopperen som foran denne sesongen ble tatt opp i A-stallen til Dalas damelag, har den siste uken deltatt på en talentleir i regi av NFF i Sarpsborg. Der har landets største fotballtalenter på 15 og 16 år vært samlet for å trene.

– Målet med samlingen er først og fremst å gi spillerne inspirasjon og referanser som gjør at de forhåpentligvis jobber enda bedre i hverdagen. Det er tøff konkurranse om plassene, så spillerne skal være stolte over å bli tatt ut her, sier fagansvarlig for Landslagsskolen, Håkon Grøttland, i følge en pressemelding.

Les også: Jennie (15) fra Dala tatt ut til landslagssamling

I følge den samme pressemeldingen har Andersen hatt noen spennende dager i Østfold-byen, hvor hun har fått prøve seg mot de ypperste fotballspillerne i landet på samme alder.

– Det var veldig spennende og lærerikt. Det har vært veldig morsomt å bli tatt ut. Siden jeg var ny så var det også litt nervepirrende. Jeg får med meg en erfaring av at det er veldig høyt nivå på alle spillerne. Samlingen gir motivasjon ved å spille sammen med så mange gode spillere, som også gjør at jeg utvikler meg, sier 15-åringen.

Artikkeltags