Gå til sidens hovedinnhold

Forlenget med Lillestrøm - nå drømmer han om Europa

Artikkelen er over 3 år gammel

Aleksander Melgalvis har signert ny kontrakt med Lillestrøm.

(Østlendingen)

Brumunddølen signerte den nye kontrakten torsdag, bare tre dager før Lillestrøm møter Sarpsborg 08 i cupfinalen på Ullevaal stadion.

Det hele har imidlertid vært klart en god stund, med virkning fra oktober, og binder 28-åringen til gultrøyene ut 2020-sesongen.

Melgalvis kom fra Strømmen foran denne sesongen og har vært en favoritt blant kanarifansen denne sesongen, med fire seriescoringer og tre cupmål.

– Det er veldig gledelig å signere ny kontrakt med Lillestrøm. Jeg har hatt et fantastisk år her og gleder meg til fortsettelsen, sier Melgalvis.

Lillestrøm kjempet lenge i bunnen denne sesongen og berget ikke ny eliteseriekontrakt før den nest siste serierunden. Nå håper Melgalvis at laget skal få mer ut av potensialet sitt kommende sesong.

– Vi har hatt en ålreit sesong, men har mer å gå på. Vi har skapt tredje flest sjanser denne sesongen og har helt klart kvaliteter som gjør at vi kan klatre ytterligere på tabellen neste sesong. Det blir spennende å være med på.

Men først venter søndagens cupfinale. Der ligger både en kongepokal og Europa-billett i potten.

– Å spille i Europa hadde jo faktisk vært ganske sjukt. At vi har muligheten til det synes jeg er kult, sier mannen med den fryktede høyreslegga.

Kommentarer til denne saken