Satte norsk rekord

Hard konkurranse: Nummer seks individuelt og tre på stafett ble det for Karl Emil Kåshagen i helgas landskamp.

Hard konkurranse: Nummer seks individuelt og tre på stafett ble det for Karl Emil Kåshagen i helgas landskamp.

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

OSLO: Carl Emil Kåshagen løp 200-meter på 21,80 i helgas landskamp. Han var også i aksjon på laget som ble nummer tre på 4 X 200-meter stafett.

DEL

- Danmark og Finland ble for sterke for oss på stafetten. Vi får ta med oss det positive som er at vi setter ny norsk innendørsrekord. Jeg synes det var bra vi klarte det ettersom vi hadde noen dårlige vekslinger. Stafettrekorden var helgas opptur for mitt vedkommende ettersom den individuelle prestasjonen var sånn midt på treet, sa Carl Emil til lokalavisa da landskampen var historie.

- Både tids og gjennomføringsmessig var det et bedre løp fra min side. Men jeg fikk gode gjennomkjøringer og tøff motstand i et stevne hvor det var betydelig høyere kvalitet enn i NM, sa Carl Emil. Han satte rett etter stevnet kursen for Tenerife.

Broren Mauritz Kåshagen ble klokket i mål på 48,85 sekunder på 400-meter. Mauritz tapte tid på at han måtte bremse litt på farten i inngangen til svingen. Sølvmedaljevinneren i NM hadde følelsen av at det kunne ha gått fortere.
 

Artikkeltags