Gå til sidens hovedinnhold

«Gått ut på dato»

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Er det virkelig slik at noen synes at vi som kjemper for å opprettholde skolene og aktive bygder i Nordre Ringsaker har gått ut på dato? Mye av den aktiviteten som skjer i dag, i de aktuelle bygdene, er nært knyttet til skolene. Foreldre, skolebarn, lærere og bygdefolk er godt fornøyd med skolene sine, også faglig, og vet hvor viktige disse er for videre utvikling av sine bygder. Er det faglige vurderinger som ligger bak flertallets vedtak om å legge ned 3 bygdeskoler, eller er det den økonomiske situasjonen?

Er det slik å forstå at det bare er Arbeiderpartiet, Høyre og SV i Ringsaker som ikke har gått ut på dato? Hva med alle oss som ville opprettholde skolene i Nordre Ringsaker? Det inkluderer mange partier i kommunen, blant andre Senterpartiet. Menes det virkelig at det partiet som er i ferd med å ta over, som det største partiet i innlandet, og i store deler av landet, har gått ut på dato? Jeg har full forståelse for at en kan være uenig i sak, men å mene at noen har gått ut på dato av den grunn er usaklig.