Lørdag 22. august åpner Furnes-kunstneren Tor Olav Foss sin årlige høstutstilling i Stabburgalleriet på Buttekverntunet i Brumunddal.

– Jeg gleder meg veldig nettopp til denne separatutstillingen, som på grunn av den spesielle situasjonen verden befinner seg i, nå blir den første jeg åpner i år, sier Tor Olav, etter at den faste vårutstillingen på Gjøvik måtte avlyses.

Med nærmere 190 utstillinger og spesialoppdrag i inn- og utland på merittlisten, er Foss sine malerier nå å finne i offentlige og private samlinger på tre kontinenter. Under Ringsakergallaen 2017 mottok Foss Ringsakerprisen for sin omfattende kunstneriske virksomhet. Hans bilder er blitt kjente for den spesielle undertonen av undring og sakrale stemninger med lyset som hovedtema, og er også å finne i en rekke bøker og publikasjoner.

Utstillingen i det sjarmerende Stabburgalleriet på Buttekverntunet, har to etasjer fylt med et trettitall originalarbeider fra naturalistisk figurative til abstrakte uttrykk i ulike teknikker. Utstillingen gjennomføres i henhold til myndighetenes gjeldende regler og er åpen til og med søndag 30. august. Kunstneren ønsker alle kunstvenner hjertelig velkommen til en spennende utstilling, som for øvrig er den eneste han holder på lokalplan. Foss er selv til stede alle utstillingsdagene.