Gå til sidens hovedinnhold

Har satt navnet på det nye store skogselskapet

Artikkelen er over 1 år gammel

Fusjonen mellom Glommen Skog SA og Mjøsen Skog SA er i gang og nytt navn er nå vedtatt. Det er Glommen Mjøsen Skog.

- Glommen Mjøsen Skog som navn representerer en tilhørighet som vi mener er verdifull hos andelseierne, sier styreleder Terje Uggen.


Til sammen eies Glommen Mjøsen Skog av 7300 skogeiere og har en tømmeromsetning på 3,3 millioner kubikkmeter tømmer. De tilsvarer nær 30 prosent av den totale tømmeromsetningen i Norge. I forrige uke ble første styremøte med representanter fra både øst og vest avholdt under ledelse av styreleder Terje Uggen.

- Glommen Mjøsen Skog har vært arbeidsnavnet gjennom fusjonsforhandlingene. Glommen Mjøsen Skog representerer hver for seg en stolt historikk og har skapt solide resultater til glede for sine andelseiere. Det skal vi fortsette med sammen, nå som Glommen Mjøsen Skog, sier Uggen.

I sommer godkjente Konkurransetilsynet en fusjon mellom Mjøsen Skog SA og Glommen Skog SA, og arbeidet med selve sammenslåingen er nå i gang. Ny organisasjon ble satt 1. september, med ny ledergruppe. Administrerende direktør er Gudmund Nordtun.

- Glommen Mjøsen Skogs hovedoppgave skal være å tilby høyest mulig tømmerpris, gi full avsetning på skogeierens tømmer og tilby tømmer- og skogtjenester av høy kvalitet og presisjon, sier adm.dir. Gudmund Nordtun.