Kulturkortet for ungdom, UKM i Innlandet og Hamar Kulturhus samler superkrefter og gir ungdom i hele Innlandet gratis påfyll i form av workshops innen kunst og kultur i arrangementet SPINOFF søndag 1. november.

- Vi vil skape noe for ungdom og tilby et reelt treffpunkt der kunst og kultur samler krefter og gir påfyll, skriver arrangørene i en pressemelding.

Hele Hamar Kulturhus fylles med kreative workshops med dyktige mentorer innen slampoesi (Sofie Frost), re-design (Ingrid Vik Lysne), digital musikkproduksjon (The Woods), låtskriving (Hanne Leland), japansk manga tegneserie (Øystein Sanne), skuespillerteknikk (Stian Isaksen) og foto med mobil (Markus Søgård).

Det er førstemann-til-mølla prinsippet og målgruppen for arrangementet er ungdom i Innlandet mellom 13 – 21 år.

Arrangementet gjennomføres innen trygge rammer i Hamar Kulturhus og er stramt organisert etter tett dialog med beredskap i Innlandet fylkeskommune.

Dagen er gratis og på de aller fleste workshopene kreves ingen forkunnskaper.

Dagen er delt i to:

Bolk 1: 13-16 år klokka 9.30-14.30.

Bolk 2: 17-21 år klokka 15 -20.

Hver del avrundes med et heftig sceneshow i Kirsten Flagstadsalen. Her presenteres film fra arrangementet, sceneshow fra PS: dancecrew og slampoesi med selveste Sofie Frost! Et eget ungdoms-filmteam setter sammen film fra arrangementet, som er et ledd i å skape en helhetlig opplevelse fra de ulike workshopene som fungere som kohorter.

Påmeldingen skjer ved å hente ut gratisbillett til arrangementet. Påmeldingsfrist er onsdag 28. oktober.