Gå til sidens hovedinnhold

Herjet i første omgang, sluknet i andre omgang

Artikkelen er over 2 år gammel

(JessKam - Nybygda 1-6) Nybygda rundtspilte Jesskam i en omgang så var det slutt.

Det var liten tvil om hvor poengene skulle havne i oppgjøret mellom Jessneskameratene og Nybygda på Sveum mandag. For Nybygda kjørte over hjemmelaget i første omgang. Det stod 6-0, og det kunne vært langt mer om det ikke hadde vært for Andre Silkebakken i JessKam-målet.

- Vi spilte god fotball i første omgang, forteller Petter Løseth Johansen. Han var en av de toneangivende på bortelaget og skar gjennom hjemmelagets forsvar gang på gang. Bror Andreas Løseth Johansen skapte også mye trøbbel for forsvaret til JessKam de første 45 minuttene.

Hva de to lagene holdt på med i pausen vites ikke, men det var hvertfall JessKam som kom best ut av det.

For kampen skiftet karakter. Spesielt etter at JessKam redusert til 1-6. Noen spenning ble det aldri i kampen, men strandløvene fra Jessnes slapp hvertall unna lokaloppgjøret med æren i behold.

- Vi vinner andre omgang 1-0, slo Thomas Strandby på JessKam fast med et stort smil etter kampen.

Det er mulig JessKam brukte første omgang til oppvarming for det rakk de lite av før kampen startet...

Nybygdingene tok ikke svikten i andre omgang for tungt, men slo fast at de ikke leverte stor fotball de siste 45 minuttene.

- Det er svakt. Vi slipper oss nedpå i pausen og det vi presterer i andre omgang er ikke bra, mener Trond Andre Jensbakk.

Lokaloppgjøret ble underholdene for den som liker fotball på laveste nivå. Mye mål og situasjoner underveis som skapte temperatur mellom spillerne.

JessKam står fortsatt med null poeng i comeback-sesongen i 6. divisjon. Om de klarer å spille fotball som de gjorde i andre omgang mandag vil de kapre noen poeng etterhvert. Nybygda har heller ikke hatt noen god start på årets sesong. Før kampen mot naborival Jesskam stod de med fire tap og en seier. Tre poeng i mandagens kamp bringer dem oppover på tabellen. De viste lovende takter på Sveum, har en bred stall og bør ha mål om å ligge på øvre halvdel av tabellen. 

Målscorere for Nybygda: Andreas L Johansen (2), Anders Ruud, Trond Andre Jensbakk, Trym Langerurd og Petter L. Johansen. For JessKam scoret Kevin Libekk.