Hippe Fagereng er tatt ut på landslaget

Andreas Hippe Fagereng

Andreas Hippe Fagereng Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Modølen som til daglig spiller på HamKam er tatt ut på G19-landslaget i fotball. Han mener keepertrener Rolf Høgmo har vært svært viktig for å nå så langt.

DEL

Til HamKam.no sier Fagereng:

– Dette var veldig overraskende og veldig gøy. Det har selvfølgelig vært noe jeg har drømt om, men når telefonen kommer, så kommer det brått på, sprudler Fagereng.

Videre sier han til nettstedet at uttaket er en motivasjonsboost for han.

– Dette er en god pekepinn på at jobben jeg har lagt ned de to siste sesongene har vært, og at det er muligheter for å utvikle seg videre. Dette betyr bare at jeg motivasjonen til å jobbe på videre øker.

Ved siden av å spille for HamKam går han skole på Wang Toppidrett.

– Wang Toppidrett har betydd mye for min utvikling. Det betyr først og fremst at jeg har kunnet ha fokus på trening og utvikling. Skolen har lagt ting til rette for at jeg skal kunne utvikle meg som fotballspiller i best mulig grad, sier han til hamkam.no

Han avslutter med å si:

– Wang Toppidrett har betydd mye for min utvikling. Det betyr først og fremst at jeg har kunnet ha fokus på trening og utvikling. Skolen har lagt ting til rette for at jeg skal kunne utvikle meg som fotballspiller i best mulig grad.

Artikkeltags