Høgda Eiendom AS utvider med sentral næringseiendom på Rudshøgda

Høgda Eiendom AS har kjøpt lokalene etter Sealed Air AS på Rudshøgda.

Høgda Eiendom AS har kjøpt lokalene etter Sealed Air AS på Rudshøgda. Foto:

Høgda Eiendom AS har nylig signert kjøpekontrakten til det tidligere industri- og produksjonsanlegget til Sealed Air AS på Rudshøgda i Ringsaker kommune.

DEL

Det skriver Høgda Eiendom AS i en pressemelding tirsdag kveld.

Eiendommen har en eiet tomt på 18.500 kvadratmeter og ble oppført i 2000, hvor det har vært i Sealed Air AS sitt eie fram til sommeren 2020, da selskapet valgte å flytte produksjonen.

– Vi er meget fornøyde med å få Stolvstadlia 16 inn i vår eiendomsportefølje. Rudshøgda er et sentralt knutepunkt og dermed et viktig strategisk sted for oss å ekspandere på. Vi er allerede godt etablerte med flere sentrale næringseiendommer på området, og når denne eiendommen ble lagt ut for salg, valgte vi å satse ytterligere.

– Vi ser at interessen for området er stor, det bygges stadig mer, og Rudshøgda har blitt enda mer populær nå som firefelts E6 er ferdigstilt. Med raskere reisetid til de større destinasjonene og en forbedret infrastruktur, åpner mulighetene seg for flere næringsaktører, sier daglig leder Jørgen Duenger i Høgda Eiendom AS.

Med denne investeringen forvalter nå eiendomsselskapet 58.400 m² tomt, med en samlet bygningsmasse på 11.900 kvadratmeter.

– Vi ønsker ikke å gå ut med salgssum, det er noe som blir mellom selger og oss, tilfører Duenger.

Høgda Eiendom AS opplyser om at de har skaffet seg en stor aktør som leietaker, men ønsker ikke å kommentere dette ytterligere på nåværende tidspunkt.

– Vi kommer tilbake med dette i samarbeid med leietakeren, sier Duenger.

Høgda Eiendom AS ble etablert i 2000, og har opparbeidet seg flere sentrale næringseiendommer på Rudshøgda siden den tid.

– Vi har også ledige næringslokaler til leie, både innenfor kontor- og lager, både ute- og innendørs. I tillegg besitter vi en ubebygd tomt som vi ønsker å bygge på etter leietakers behov, avslutter Jørgen Duenger.

Artikkeltags