IKEA-PARET: For Olle Johansson og Tina Helgesen Skjønsbyhagen går det mye i Ikea - både på jobb og privat. Foto: Jo E. Brenden

Fant kjærligheten på Ikea

Ettårsjubileum for Ikea Ringsaker lørdag og et år siden Ikea-paret Olle og Tina kom flyttende.
Av
Publisert

Lørdag er det et år siden Ikea Ringsaker åpnet døra. For Ikea-paret Olle Johansson og Tina Helgesen Skjønsbyhagen ble det en stor forandring i livene deres.

Egen sjargong

– Vi har en egen Ikea-sjargong som man får automatisk når man jobber i Ikea-systemet, som vi nok også bruker på privaten, sier Olle på bytte-retur-avdelingen og samboer Tina på stueavdelingen.

Han er fra Skara i Sverige og hun har røtter fra Biri. De møttes på Ikea Furuset og ble kjærester. Da Ikea skulle åpne i Ringsaker for et år siden, valgte de å flytte sammen nordover. Paret angrer ikke.

Trives

– Det beste vi har gjort! Her er tempoet lavere og innlandsfolk er mer positive og hyggelige, sier Olle og titter bort på Tina.

– Og hverdagen går bra, for vi har fått nokså synkronisert turnus, sier Tina.

Lettvint

Inne i varehuset ruller Abel Nøttåsen rundt sammen med gammeltante Therese Lie – på leting etter nye spennende møbler i varehuset:

– Det ble mer lettvint etter at Ikea kom hit. Jeg er her ofte, men kanskje ikke så ofte som jeg trodde da jeg fikk høre at Ikea skulle komme hit, sier Lie.

Artikkeltags