Furnes og Moelven i tredje divisjon ligger henholdsvis som nummer sju og elleve på tabellen. Furnesingene har sju seire og sju tap. Moelven har tapt alle sine kamper så langt, og ligger sist i avdelingen.

I fjerde divisjon ligger Veldre damer som nummer tre. De ligger fem poeng bak Storhamar 2 som leder avdelingen. Veldre har tre tap og en uavgjort på 11 kamper. Seier i 4. divisjon i år blir det neppe.

På herresiden har Veldre levert bra i comebacket i tredje divisjon. Laget startet midt i sesongen, og har fire seire og ett tap på fem kamper etter oppstarten. De vil naturligvis ikke blande seg inn i tabelltoppen siden de kun vil spille halvparten av kampene.

- Rett å takke nei til opprykk

Tross spill i laveste divisjon er Veldres damelag fornøyd med sesongen så langt.

- Vi var usikre siden så mange ungjenter tok steget opp på damelaget i år. Det er stor forskjell på nivået på lagene i divisjonen. Vi har to tap mot Storhamar 2 og ett tap mot Nordbygda. De yngre spillerne har utviklet seg veldig bra. Det er jeg glad for. Jeg tenker at vi har levert bra som lag på vårt nivå og håper å vinne de 6-7 siste kampene vi har igjen, sier lagleder Mona Nybakken.

Hun er glad for at de valgte å takke nei til opprykk etter at de vant 4. divisjon i fjor.

- Vi ser at det ble riktig. Nå får de yngre spillerne tilpassset seg nivået.

- Men Veldre bør vel ha et damelag i 3. divisjon?

- Det er ikke noen problemstilling for oss nå. Om noen år, om dette laget får spilt mer sammen, ønsker vi naturligvis å spille på høyere nivå, tenker Nybakken.

Gleder seg over herrelaget

Nybakken følger ikke så mye med på de andre lagene, men har sett at både Furnes og Moelven sliter i 3. divisjon.

- Det er dumt at vi ikke klarer å ha bedre lag og bedre tilbud til aktuelle spillere i Ringsaker akkurat nå, men det kan snu, tror Nybakken.

Sjansen for at Moelven og Veldre spiller lokaloppgjør i 3. divisjon neste år er hvertfall stor.

- Det er hvertfall bra. Det er artig med lokaloppgjør.

Nybakken gleder seg også over Veldres herrelag er tilbake.

- Ja, det er bra og riktig at Veldre har både damelag og herrelag. Det er viktig for rekruttering og for motivasjon til yngre spillere. Det er naturligvis bra for Veldre som hånballklubb, sier Nybakken.