Innebandyinteressen eksploderer. Nå utvider Dala ytterligere

FRIR TIL DE YNGSTE: Brumunddal Innebandy er i stadig vekst og nå ønsker de å gi å introdusere de som fyller seks år i år for sporten. Etter ferien dras det nemlig i gang et prosjekt for 2014-kullet.

FRIR TIL DE YNGSTE: Brumunddal Innebandy er i stadig vekst og nå ønsker de å gi å introdusere de som fyller seks år i år for sporten. Etter ferien dras det nemlig i gang et prosjekt for 2014-kullet.

Brumunddal Innebandyklubb har opplevd en formidabel vekst det siste året og nå håper klubben at også de aller yngste ønsker å prøve sporten.

DEL

I høst kunne RB melde om en vanvittig interesse for innebandy blant de unge i Brumunddal der om lag 100 stykker hver tirsdag møter opp i Fagerlundhallen. Rekrutteringen har tidligere gått litt trått og den plutselige oppsvingen i interesse kom litt brått på klubben, men nå ønsker de å engasjere enda flere. Nå drar de i gang et prosjekt for å introdusere 2014-årgangen for innebandy.

–Vi kjører igang et tilbud på søndager nå fremover etter ferien for å se om vi kan trekke til oss noen potensielt nye utøvere. Dette handler jo i stor grad om at de nå er inne i sitt 6.år og kan etter NIF sitt reglement kunne rulleres inn i organisert idrett. Vi håper og tror at det er et behov, men det gjenstår jo å se, sier utviklingskonsulent Christian Andersen i Brumunddal IBK.

De som fyller seks år i 2020 har gjerne eldre søsken som allerede spiller innebandy og Andersen håper dette kan være med å rekruttere flere til sporten.

– Det er på den måten vi har våre første 2014-medlemmer i klubben. Alle i klubben har fått invitasjon via Spond så informasjonen skal være delt ut. I tillegg har jeg vært innom flere barnehager som ligger i nærmiljøet til Fagerlundhallen med lapper, sier Andersen som foreløpig må melde om liten respons.

– Foreløpig er det veldig få påmeldte. Det kan være for at vi måtte legge treningene til søndager. Dette er ikke ideelt, men det er rett og slett ikke annen tid å få i Fagerlundhallen. Uansett pågang så vil vi gi tilbud til 2014 årgangen til høsten av med mer gunstig treningstid, forteller Andersen.

Han kan også fortelle at det vil bli et tilbud for de litt eldre utover våren.

– Vi kjører også igang med innebandyskole for 2013-2007 årgangen også. Der er det flere påmeldte og med både egne, men også eksterne instruktører har vi stor tro på det tilbudet. Dette er både for våre allerede aktive utøvere, men også for de som eventuelt ønsker å prøve sporten for første gang, sier han.
Artikkeltags