Uten gnist i nøkkelkamp

VÅT DYNAMITT: Magnus Maller har hatt en god sesong så langt, men mot Horten søndag var han i likhet med de fleste andre relativt tafatt og måtte gå av banen uten målpoeng i bunnoppgjøret. Nå har Dala seks poeng opp til trygg plass og møter de andre bunnlagene Øreåsen og Halden hjemme i de to neste kampene.

VÅT DYNAMITT: Magnus Maller har hatt en god sesong så langt, men mot Horten søndag var han i likhet med de fleste andre relativt tafatt og måtte gå av banen uten målpoeng i bunnoppgjøret. Nå har Dala seks poeng opp til trygg plass og møter de andre bunnlagene Øreåsen og Halden hjemme i de to neste kampene. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

(Brumunddal IBK -Horten 3-6) På en dag totalt uten gnist og fyring rotet Dalas innebandygutter bort en meget viktig matchball i bunnstriden. Horten tok nemlig alle poengene da de gjestet Fagerlundhallen.

DEL

Det er i utgangspunktet fire -fem lag Brumunddal realistisk kan ta poeng mot og Horten er absolutt en av dem. Laget tar stort sett sine poeng som følge av knall innsats krydret med litt innebandymagi fra Christoffer Gunnarson. Dette var selvfølgelig Dala fullt klar over, men maktet verken å mobilisere nok tenning eller å nøytralisere bortelagets stjerne. Dermed er det nå seks poeng opp til trygg plass for Brumunddal ettersom Halden også slo Ajer.

Ledet, men sloknet

I et par av kampene tidligere i år har Dala endt opp med langt mindre enn de hadde fortjent, men søndag fikk de ut av det like mye som de puttet inn. Ledelsen etter første periode var av det heldige slaget og kom som en følge av litt av en kommers. På stillingen 1–1 har Dala en feit mulighet, men bortelagets Joachim Pedersen låser ballen med låret rett foran mål og Dala tildeles straffeslag. Hortenspilleren får automatisk to minutter for å forårsake straffe, men drar på seg en femminutter for å dytte på en Dalaspiller samtidig. At dommeren ordner opp i situasjonen ved å torpedere Pedersen må sies å være uvanlig. Martin Korpberget Bjørke bommet på straffen, men Dala klarte å utnytte sju minutters overtall og gikk til pause med 2–1. Så var det natta.

- Rett og slett skuffende

Trener Daniel Halvorsen hadde vanskelig med å forklare hvorfor Dala kun maktet å få fyring de siste minuttene av kampen.
– Det er helt merkelig og jeg har ikke noen god forklaring på det nå. Det er flaks at vi leder etter en periode og det ville kanskje vært bedre om vi ikke hadde gjort det. Det er mulig det ga en slags falsk trygghet.At vi ikke viser mer tenning og innsats i dag er rett og slett skuffende med tanke på hvordan vi framsto mot Ajer sist, sier Halvorsen.

Kamprapport

Fagerlundhallen søndag
1. divisjon øst herre
Brumunddal IBK- Horten 3–6 (2-1, 0-2, 1-3)
Brumunddals lag: Magnus Skulstad (keeper), Lars Johan Bakkerud, Sindre Smestad Pedersen, Brage Holmstrøm (0+1), Magnus Maller, Kjell Gunnar Opseth, Fredrik Nordhagen, Richard Alfstad (1+0), Edmunds Eglitis (1+2), Daniel Bråthen (1+0), Cato Ødegård, Martin Korpberget Bjørke.
Utvisninger Brumunddal: 1x5 min, 3x2 min.
Utvisninger Horten: 1x5 min, 3x2 min.
Tilskuere: 50

Artikkeltags