Karoline Amb måtte innse at korona stakk kjepper i hjulene for ett av hennes nye prosjekter. Dermed tar hun opp igjen ideen hun startet med fjor høst.

- Jeg lager prosjektkor for folk som liker countrysjangeren! Dette er en idé jeg har hatt lenge, fordi countrysjangeren først og fremst har gode tekster og melodier - det handler mer om formidlinga enn om "operavirtuosen". Dermed skulle man tro at det passer godt for folk som liker musikk på et generelt grunnlag, melder hun.

Hu n forteller at koret er for folk som er helt nybegynnere og folk som er mer erfarne.

- Jeg differensierer opplegget slik at de som er ivrige og vil prøve seg som solister får det, og de øvrige blir en del av helheten.

Planene er å møtes i Ringsaker en gang i uka fra november (minus juleferie) til februar. 12 ganger forbereder hun øvelser i kjelleren ti Emil Haugli på Smak i Brumunddal.

- De som vil være med må ta kontakt eller lese mer info på nettsiden min for å melde seg på, sier Amb.

Hun har også opprettet grupper i Hamar og Løten, og planen er at når det skal være konserter 2. og 3. februar, så kan gruppene settes sammen der det fungerer.

- Da får i et kjempestort kor. Konsertene skal være i Hamar Teater med et fantastisk countryband som bidrar til å sette en autentisk ramme, forklarer hun.