Gå til sidens hovedinnhold

Inviterer til flere kilometer med moro i Moelv

Artikkelen er over 2 år gammel

For andre år på rad arrangeres hinderløypa FunRun i Moelv. Her blir det muligheter for å få testet formen mot andre treningsglade.

Arrangementet går av stabelen 11. mai, opplyser arrangørene i en pressemelding.

– Dette blir 3 kilometer med bare moro. Løypa og hinderne er lagt opp slik at alle kan delta, forteller Anders Bjerke i X-FIT Innlandet, som sammen med Ringsaker kommune er samarbeidspartnerne til løpet.

Han poengterer at det ikke blir hindere i vann eller i gjørme i år heller.

Alle over 12 år kan være med på løpet.

Løypa vil gå igjennom Moelv sentrum, og alle hindere vil ha alternative oppgaver. Man vil møte hindre man må krype under, hoppe over, løpe rundt, og løse ved å bruke ulike metoder. Det vil også bli en egen løype for de minste.

– FunRun kan brukes som en felles treningsdag for laget ditt, en utfordring blant kollegaene dine, eller rett og slett for å ha det gøy sammen med venner! Vi deler ut en kjempefin medalje til alle som deltar, og har uttrekkspremier hvor man kan vinne gavekort og gratis deltagelse på Totens Tøffeste på Gjøvik 21. september. I tillegg vil den med best tid få vandrepokal, noe som er nytt av året. Klarer man å vinne denne tre år på rar får man den til odel og eie, forteller prosjektleder Monica Rylander i pressemeldingen.

To utøvere på skilandslaget vil også være til stede på arrangementet, og det vil være mulig å teste rulleski og stakemaskin.