Johnsen får beholde verv: – Må brette opp ermene

SKAL KJEMPE: Tor André Johnsen fortsetter i transport- og kommunikasjonskomiteen på Stortinget.

SKAL KJEMPE: Tor André Johnsen fortsetter i transport- og kommunikasjonskomiteen på Stortinget. Foto:

Tor André Johnsen har fått fornyet tillit i transport- og kommunikasjonskomiteen på Stortinget.

DEL

Frp har de siste dagene jobbet med å fordele vervene i Stortinget på nytt.

For Johnsen har det resultert i at han fortsetter i transportkomiteen, og kan fortsette å kjempe for veg og samferdsel også i tiden som kommer.

– Vi har lyktes med en historisk stor utbygging av hele 90 kilometer firefelts E6 og 26 kilometer firefelts rv. 3/25. Kombinasjonen av hardt og målrettet arbeid og det at jeg har vært tett på samferdselsministrene, har bidratt til at jeg har hatt en unik mulighet til å vinne fram med avgjørende viktige prosjekter i Innlandet, skriver han i en sms til Ringsaker Blad.

Han sier han er takknemlig og ydmyk for tilliten han har fått, men er klar på at han fortsatt kommer til å kjempe hardt for vegene i Innlandet.

– Det mangler dessverre ti kilometer på rv. 25 mellom Hamar og Løten som må fullføres. Så nå er det bare å brette opp ermene og stå på for å få sammenhengende firefeltsveg mellom Hamar og Elverum, sier han.

Endringene i Frp har blant annet ført til at Siv Jensen gjør comeback som parlamentarisk leder. Sylvi Listhaug blir finanspolitisk talsperson på Stortinget.

Bård Hoksrud blir samferdselspolitiske talsperson.

Artikkeltags