Savner du barnehagen din? Eller den faste barnehagelæreren din som gjør alt han kan for at du skal ha en bra dag? Han som tar imot deg med åpne armer da det er trist å ta farvel med mamma på morgenen. Han som vet akkurat hvilken traktor han skal finne fram for at du skal klare å glemme den triste avskjeden og gjør deg klar for det du kom hit for, nemlig å leke og sosialisere deg! Han som vet akkurat hva du liker å ha på brødskiva og hvem du liker å sitte sammen med. Han som vet at sokken må rettes på før vi setter på skoen, hvis ikke blir det krøll.

Han som vet at du liker å telle og legger til rette slik at du får oppleve mange leker og aktiviteter med telling. Han som vet at du synes det er spennende med insekter og legger vekk andre planer for at du skal få bruke tid på å studere insektene, fordi det er nå det er mange av dem! Han som tar deg på alvor! Han som vet at du lærer masse ved å leke!

Vet du hvorfor han kan alle disse tingene? Det er fordi han har gått på skole nettopp for å lære om disse tingene. Akkurat nå er han i noe som heter «streik». Det betyr at han er borte fra jobb en stund. Dette gjør han for at vi skal være sikre på at alle barnehagebarn skal møte på trygge, gode og kunnskapsrike barnehagelærere i barnehagen, akkurat som deg! For å få flere til å søke seg jobb som barnehagelærer må vi få høyere lønn, slik at flere har lyst til å jobbe i barnehage! Det er noe som heter KS som bestemmer hvor mye lønn barnehagelærere får, så hvis du møter på noen kan du jo fortelle dem dette?

Og du ...? Vi savner deg også ...