Klart for festivalen #mingreie

#mingreie: arrangeres i Teatersalen lørdag klokka 16 -22.

#mingreie: arrangeres i Teatersalen lørdag klokka 16 -22.

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Lørdag 9. mars #min greie arrangeres av Ringsaker kommune i samarbeid med lag og foreninger, i Teatersalen i Brumunddal lørdag klokka 16 – 22.

Dette er en festival for og med ungdom mellom 13 og 18 år i Ringsaker, med aktiviteter både ute og inne. Det blir arrangert workshops kurs i selfiekunst med Ricardo foto, Hip hop-kurs med PS Dance, sminkekurs, tips til grønnere hverdag, gaming-workshop, tips for dem som vil bli bedre i idrett, maskekurs med cosplay-klubben, teatersport-workshop, timbersport-kurs og workshop i fyrverkeri.

I tillegg til alle kursene, stiller lag og foreninger i hele kommunen opp med ulike aktiviteter både ute og inne. Det rigges fotballbane og boblefotballbane ute hvor Brumunddal fotball utfordrer ungdommene til kamp. Brumunddal tennis tilbyr tennisbane, mens de motorinteresserte kan få prøve seg på trial. Veldre håndball utfordrer deltakerne i skuddstyrke, mens Brøttum Røde Kors stiller med utstyr fra hjelpekorpset. Makerspace rigger opp sine maskiner og lar ungdommen forsøke seg på vinylkutting, 3D-printing og gravering. I tillegg blir det mulighet for å prøve seg på programmering og kjøring av roboter.

Om kvelden er det en stor forestilling inne i Teatersalen, og det hele avsluttes med timbersportshow og fyrverkeri ute.

Les også: Kjent gamer og Youtubere til Ringsaker 

Artikkeltags