Stafetten i Bergen ble vunnet av Gular. Moelven løp inn til sjette plass i finalen. Det var ikke som forventet, men modølene fikk problemer med å stokke stafettkortene da Jørgen Kåshagen måtte melde forfall.

For førstelaget løp dermed Sondre Matias Rudi (100 meter), Marutz Kåshagen (200 meter) Carl Emil Kåshagen (300 meter) og Håvard Bentdal Ingvaldsen (1000 meter).

- Ja, vi måtte flytte litt rundt og hente inn en reserve, men vi klarte å stille med to lag. Mulig vi hadde vært i medaljekampen om alle kunne løpt, men slik ble det nå ikke, sier Dag Kåshagen i Moelven friidrett.

Moelvens beste lag ble altså nummer seks med 1,57.50 på 1000 meter stafett. Gular vant på 1.54.18. Moelvens andre lag med Per Magnus Arjun Solli, Magnus Bentdal Ingvaldsen, Lavrants Kongssund og Andreas Grimerud løp inn på 2.02.28 og var siste lag i mål.

Modølene deppet ikke for mye.

- Nei, Vi har vært mange deltakere i årets NM. Vi er stolte og har mye å være glade for. At vi er klubb med utøvere på alle nivåer. NM har blitt hovedmålet denne sesongen. Veldig mye annet har blitt avlyst. Vi har sett fram til dette. Maren (Bakke Amundsen red. anm.) sin fjerde plass på 100 meter er nok den sterkeste plasseringen for oss totalt sett denne helga. Hun fikk samme tid som bronsevinneren. Det er sterkt i senior-NM, sier Kåshagen.

I klassen para stilte Anisa Abdulle og tok bronse og den siste plassen i sin NM-deltakelse på 100 meter.

Moelven ser framover.

- Ja, vi er en stabil klubb med mange utøvere. Mange søker hit, og vi må fortsette å jobbe videre. Vi stiller med 13 utøvere. Det er like mye som alle andre klubber i Innlandet til sammen. Det at vi stiller med to stafettlag i NM vekker oppmerksomhet. Utøverne liker å løpe stafett så det skal vi videreføre. Neste år håper vi også å stille med damelag sier Kåshagen.