Knallhelg for Grimerud - hjem fra UM med tre medaljer

SUPERHELG: Andreas Grimerud (midten) hadde en vanvittig god helg i UM og hanket inn to gullmedaljer individuelt og en bronsemedalje i stafett.

SUPERHELG: Andreas Grimerud (midten) hadde en vanvittig god helg i UM og hanket inn to gullmedaljer individuelt og en bronsemedalje i stafett. Foto:

Moelven friidretts Andreas Grimerud fikk en drømmehelg i UM innendørs i Bærum og fikk med seg til sammen tre medaljer fra mesterskapet.

DEL

Fredag startet det som skulle vise seg å bli ei god helg for Moelvens lovende korps av friidrettstalenter.

Sigrid Kongssund Amlie banket det hele i gang med å storme inn til 57,26 på 400-meteren og forbedret med det sin egen bestenotering med halvannet sekund. Søndag løp hun inn til sølvmedalje på 200-meter med solide 25,15.

Like etterpå var det Andreas Grimerud sin tur til å løpe samme distanse og også han knallet til med gull og tida 51,23. Unge Grimerud var imidlertid ikke ferdig med gullfangsten for på lørdag kunne han bokføre en solid forbedring av sin egen rekord da han løp inn til 1.57.32 på 800-meter og tok med det sitt andre gull i UM.

Like etterpå stormet Maren Bakke Amundsen inn til sølvmedalje på 60 meter med tida 7,79. Hun hadde også skumle hensikter på 200 meter søndag, men etter å ha bommet litt i forsøksheatet fikk hun bane 1 i finalen. Da ble det tøft og hun kom inn til femteplass. Gledelig var det derimot at Moelvens stafettlag løp inn til bronsemedalje på stafetten. På dette laget løp Andreas Grimerud, Håvard Bentdal Ingvaldsen, Lavrants Kongssund og Sondre Mathias Rudi. Dermed fikk Grimerud sin tredje medalje for helga.

Artikkeltags