Lager show over hele Ringsaker

Lismarka:  Lismarka Mesnali Brass inviterer til «Highlights fra MGP og Eurovision» og har med seg Gaute Ormåsen og Ragnhild Ellefsæter for å lage et skikkelig show på Hagatun i Lismarka 28. og 29. april. Foto: privat

Lismarka: Lismarka Mesnali Brass inviterer til «Highlights fra MGP og Eurovision» og har med seg Gaute Ormåsen og Ragnhild Ellefsæter for å lage et skikkelig show på Hagatun i Lismarka 28. og 29. april. Foto: privat

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Britiske topplåter, storbandklassikere og slagere fra Eurovision. Brassbandvikua byr på show over hele kommunen.

DEL

Brumunddal Brass åpner Brassbandvikua fredag kveld (21. april) med «Brass Night», et show med britiske topplåter. Med seg har de to allsidige vokalister, søskenparet Johanne Margrethe Kippersund Nesdal og Knut Kippersund Nesdal. På keyboard fortsetter brassbandet samarbeidet med Øyvind Åge Berg. De stiller også i år med flere dyktige solister fra egne rekker. Dirigent Per Kristian Ødegård Syversen leder det hele gjennom to avdelinger med musikk fra mange sjangere. Brumunddølene er vant med å trekke folk og har derfor «Brass Night» i Teatersalen også lørdag kveld.

Storbandslagere

Nes Musikkforening slår på stortromma, og inviterer til en historisk reise med storband-slagere på rekke og rad i Tingnes kulturhus førstkommende søndag. Entertainer Andreas Amb er med som både solist og konferansier på konserten «Let the good times roll».

Det blir låter som tidligere er framført av storheter som Louis Armstrong og Frank Sinatra. Nesningene lover groov og trøkk, og de venter fullt hus på Tingnes.

Ja, vi elsker Eurovision

Lismarka Mesnali Brass og serverer høydepunkter fra slagerhistorien på Hagatun i Lismarka 28. og 29. april. Showet har fått navnet «Higlights fra MGP og Eurovision». Med seg har brassbandet konferansier Ragnhild Ellefsæter og solist Gaute Ormåsen.

– Ja, jeg elsker MGP. Det har jeg gjort hele livet. Det er spennende å høre nye låter hvert år. I denne konserten blir det jo nostalgi, med låter fra den rike historien. Jeg gleder meg veldig til det også, sier Ormåsen, som vil «være» alt fra Johnny Logan til Aleksander Rybakk på konsertene i Lismarka som alltid trekker fulle hus.

Solidaritet

Brøttum Brass satser ikke på show som de andre, men skal sammen med Brøttum skolekor holde solidaritetskonsert i Brøttum kirke 1. mai. Det blir samtidig en takkekonsert for sogneprest Siri Sunde.

Artikkeltags