Gi meg selfie i kvæl

SMIL: – Smil a' Eldar. Reminante Gedrimaite sikrer seg en selfie sammen med Vågan. Rekken av elver og ansatte som ønsket selfie med Vazelinas multikunstner var lang.

SMIL: – Smil a' Eldar. Reminante Gedrimaite sikrer seg en selfie sammen med Vågan. Rekken av elver og ansatte som ønsket selfie med Vazelinas multikunstner var lang.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Det er ikke få elever på Gaupen skole som har selfie med Eldar Vågan. Vazelinas frontfigur var en grom og ettertraktet mann da han besøkte skolen torsdag kveld.

DEL

Ingen stjernenykker hos artisten som har skrevet de fleste av tekstene til Vazelinas kjente sanger. At Eldar dukket opp på skolens Vazelina-forestilling ble høyt verdsatt, og husket i mange år framover.

Da forestillingen til Gaupen-elevene, «Gi meg fri i kveld» var over, gikk Vågan opp på scenen og sang «Det beste i livet er gratis» sammen med elevene.

– Markus og Martinius, hvem er de slappfiskene? De har ikke engang førerkort, sa Vågan med glimtet i øyet.

Og glimtet i øyekroken hadde også Gaupen-elevene under og etter forestillingen. De takket nemlig æresgjesten med å gi ham ei skinnmager høne.

Forestillingen var bygd opp rundt 14 av Vazelinas mest kjente sanger. Elevene billedgjorde Vazelinas univers på en glimrende måte. I tillegg vartet de opp med sang og dans som viser at sangene på ingen måte har gått ut på dato. At nye generasjoner får et forhold til Vazelina, dialekt og Toten-humor, gjør at en gammel bladfyk blir varm om hjertet.

Vis oss gjerne ditt selfiebilde med Eldar!

Se også video:

Eldar Vågan i Vazelina Bilopphøggers kom til skoleoppsetningen "Gi meg fri i kveld" og fikk mange nye fan.

Artikkeltags