Kunngjøring Ringsaker kommune 13/6 -20

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.
Nytt sykehjem og framtidig omsorgsboliger i Parkvegen mellom Herredshuset og «byparken». Uttalelsesfrist 01. 08. 2020. Mer info på www.ringsakerkommune.no kunngjøringer – arealplan.

Hvor på denne tomta dette nye sykehjemmet skal stå har vært uklart. Vi håper derfor at Ringsaker Blad kan fortelle mer om dette. For å kunne uttale seg om denne saken må en jo vite mer enn akkurat det som har stått i avisa tidligere. Det er følgende:
Mister naboene, Folkets Hus og Moelv Bo bilvegen sin fra sentrum, slik at det må bli omkjøring Jensstuvegen? Bruker dette nybygget deler av Parkvegen, slik at gjennomkjøringen Moelv sentrum -Jensstuvegen-Åsmarkvegen blir borte?

Kan i tilfelle Johansenfabrikken være fornøyd med økt gjennomgangstrafikk over gårdsplassen sin? De kan ha store lastebiler på gårdsplassen sin som sperrer denne trafikken. Parkeringsplassen til barnehagen blir tatt ifølge kartet vi har sett, hvor kan den flyttes? Hvor blir det plass til parkeringsplasser for betjening og besøkende? Skal de framtidige omsorgsboligene komme i tilknytning til Moelv Bo i denne bratte skråningen mot Moelv Bo sin parkeringsplass, eller er det der det nye sykehjemmet skal stå? Hvor stort og hvor høyt blir dette bygget? Blir det planlagt befaring for politikerne som er ukjente her?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags