Gå til sidens hovedinnhold

Landslagsjobb for Knappen

Artikkelen er over 2 år gammel

Tidligere Elverum-, Brumunddal- og HamKam-trener Kevin Knappen har fått seg ny trenerjobb.

(Østlendingen)

41-åringen fra Løten har fått seg jobb som assisterende landslagstrener under Nils Lexerød på det norske J19-landslaget i fotball.

Til Hamar Arbeiderblad sier Knappen at det skal være en jobb som passer han veldig bra.

Godt fagmiljø

Knappen fikk ikke fortsette som HamKam-trener etter 2018-sesongen, til tross for at han tok hamarsingene opp på nest øverste nivå igjen, og bare var poenget fra kvalifisering til eliteseriespill i høst.

Han skal kombinere jobben som assisterende landslagstrener med lærerjobb ved Solør videregående skole.

– Det skal gå veldig bra. Arbeidsgiveren min gir meg rom for at dette skal fungere. Jeg er glad jeg får en fot innenfor fagmiljøet i Norges Fotballforbund. Et meget godt fagmiljø jeg vet jeg kommer til å trives i, sier Knappen til HA.

Analysejobb

Det norske J19-landslaget tok seg helt til semifinale i EM i fjor sommer. Nå er laget byttet ut fra den gang, da de fleste av jentene som var med på mesterskapet, nå er for gamle.

I oktober skal de norske jentene spille eliterunde i EM-kvalifiseringen, der de skal opp mot Danmark, Nord-Irland og Ukraina.

Elverum-jenta Mathilde Hauge Harviken, som spiller for det nyopprykkede toppserielaget Fart, er i troppen som spiller privatlandskamper mot England og Nederland neste uke.

– Jeg skal ha treningene på samlinger og før landskamper. Landslaget har en analysesjef, men det skal også jeg drive med. Han tar jobben med landslagstreneren før kampene. Etter kampene kommer jeg med mitt til analysesjefen. En jobb jeg gleder meg veldig til, sier Knappen.

Kommentarer til denne saken