Gå til sidens hovedinnhold

Læregutten tuktet læremesteren

Artikkelen er over 5 år gammel

(Storhamar -København 25-26) Reidar Møistad og hans København håndbold gikk seirende ut av duellen med læremester Arne Senstad.

Før oppgjøret strålte Møistad som ei sol, etter noen dager i Ringsakerfjellet.

Fantastisk tur

– Dette har bare vært fantastisk. Vi hadde deilig vær i fjellet. Onsdag var vi på Tuven, og så var vi på Åsmarka ridesenter, hvor jentene red på islandshester. Vi bodde i Åstadalen, og bortsett fra at det var litt kaldt om natta, var det enestående.

– Hvordan har tiden for deg i København vært, Møistad?

– Den har bare vært enda bedre enn jeg hadde håpt på da jeg reiste dit. Nå har vi et lag som ser ut til å kunne kjempe på øvre halvdel, så å komme til sluttspill blir primærmålet. Deretter skal vi kjempe for medaljer. Jeg har et herlig forhold til alle i klubben, og nå får jeg satt mitt merke på laget. I tillegg er Kim Mikkelsen (direktør) en fantastisk sjef.

Direktør Mikkelsen var også fornøyd med samlingen i Norge.

– Det er dejligt her i Norge, og jentene har storkost seg, sier en smilende Mikkelsen.

Ikke på ferietur

Møistad er klar på at det ikke er noe ferietur jentene er på.

– Etter kampen i kveld blir det en bankett, men ellers er det kanskje den viktigste treningsleiren vi har før sesongen. Her har det vært hard trening som har vært fokuset. Jeg håper å bli i København lenge, for Kim og jeg har et prosjekt på gang.

En annen årsak til at oppgjøret ble ekstra spesielt var at hans læremester Arne Senstad er trener for Storhamar.

– Jeg og Reidar snakker sammen nesten daglig, så vi har veldig god kontakt. Reidar er ekstremt målrettet i det han driver med, så at han har kommet så langt er ikke tilfeldig, sier en smilende Senstad.

Jevn kamp

Oppgjøret ble en jevnspilt affære, hvor lagene tok hvile på stillingen 12-12, og selv om hjemmelaget styrte mye av andreomgang, trakk gjestene det lengste strået.

Etter oppgjøret var Møistad en særdeles populær gjest, som var fornøyd med dagen.

– Det blir ikke finere trening enn dette, for det blir ikke bedre enn mye folk og god motstander. Nå har jentene tunge bein, men for oss var dette en fantastisk fin trening.