Populære artister uten publikum i Teatersalen

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerEn av Norges mest populære artister, Katastrofe, holdt lørdag konsert i Teatersalen i Brumunddal. Dessverre endte konserten opp som navnet på artisten, med tanke på oppmøtet. Det er skuffende når spennende konserter ikke besøkes av det publikum som forventes.

31 betalende publikummere var naturligvis langt unna forventet besøk. Teatersalen var rigget med plass til 440 betalende til denne konserten. Arrangøren hadde håpet på 350. Det er alltid trist når kulturarrangører går i minus. Ufuk Yasar fra Moelv sto bak konserten. Han har tidligere arrangert med suksess i Limtrehallen i Moelv. Nå ønsket han et annet konsept og ville prøve det i Teatersalen. Han skal ha kred for å forsøke å skape noe, men Yasar traff ikke sitt publikum denne gangen.

Med slike tall stilles det naturligvis med en gang spørsmål om annonsering og kunngjøring av konserten. For mange i målgruppen melder at de ikke visste om at Katastrofe skulle komme til Brumunddal denne helga. En frisør i Brumunddal som solgte billetter, var stedet de fleste som kom hadde fått informasjon om konserten. Konserten har vært omtalt både i lokalavisa og på sosiale medier. Problemet er bare at informasjonen ikke har nådd målgruppen. Å annonsere for å treffe ungdommen er ikke nødvendigvis enkelt. Denne gangen er det enkelt å slå fast at det har gått galt. Det er ingen garanti å legge ut informasjon på Facebook og tro at alt går av seg selv. Spesielt når målgruppen kanskje er utenfor egen vennekrets og sider det deles fra.

Artistene som gikk på scenen leverte som de skulle. All honnør til dem for å håndtere situasjonen proft. Publikum som var der meldte at det var en strålende konsert. En konsert dessverre mange gikk glipp av. Slik skal det virkelig ikke være.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags