Problemer med servering

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Meninger«Hos Hai» skulle bli en suksesshistorie. «Hos Hai» er restauranten som skapte de gode følelsene lokalt. Hai Hang som driver restauranten er populær og godt likt. En solid kokk som har utviklet menyer ut over det vanlige. Åpningen av restauranten er også en del av en historie som viser brumunddøls positive utvikling. Restauranten har også i mange sammenhenger hatt solid drahjelp av kommunen. Likevel er det slik at etter få års drift må restauranten midt i et voksende Brumunddal endre kurs. Hai Hang melder at de må endre til et mer folkelig konsept for å få det til å gå.

Det starter bra. Det gjorde det også da Dalas Restauranthus pusset opp etter at Bayram Baran hadde opplevd å få brumunddølenes støtte i et stort fakkeltog for noen år tilbake. Men har lokale restauranter bare nyhetens interesse? Er det umulig å endre denne kulturen i Ringsaker? Eller er det slik som enkelte kunder melder på sosiale medier at innholdet ikke helt innfrir. På kvalitet, på pris og eller på service? Får ikke kundene de matopplevelsene som virkelig lokker de tilbake på grunn av de nevnte kvalitetene. Blir det for vanlig, slik at kundene velger seg gatekjøkken fordi det er lettere og billigere? I så fall har serveringstilbudene fortsatt en veg å gå før besøket blir stabilt.

Flere serveringssteder i Ringsaker opplever det samme. Det blir enkelt sagt flest hverdager med lavt besøk. Om ikke kundene lar seg friste til å gå ut å spise alle dager blir det vanskelig. Uansett så må serveringsstedene fortsette å være optimister og jobbe for å være gode. Gi gjestene gode matopplevelser til god pris. Nå varsles det fornyelser flere steder, Det står i hvert fall ikke på viljen til å prøve. Vi håper den egenskaper betaler seg og at kundene bruker tilbudene som er. I så fall er det fortsatt mulig å skape suksesshistorier.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags