Lehne Olsen scoret på en heading rett før pause, etter et flott forarbeid av spissmakker Akor Jerome Adams.

Det ble det eneste målet i cupsemien. Glimt presset på i deler av kampen, men hjemmelaget spilte en god kamp og hadde også gode sjanser til å score flere mål. Ikke minst hadde Lehne Olsen en kjempesjanse til å legge på til 2-0 rett før slutt, men han satte det gode innlegget han fikk rett utenfor målet. Deretter ble han byttet ut med kramper i beina rett før kampen ble blåst av.

- Helt nydelig

Lehne Olsen ble av NRK spurt om hvordan han hadde det rett etter kampslutt på Åråsen:

– Akkurat nå, helt nydelig. Det er en herlig følelse. Vi gjør en bunnsolid defensiv kamp i dag. Det er sjelden Glimt får til så lite. Jeg sa at vi måtte passe på å ikke bli liggende for lavt. Det ble vi til tider, men uansett så vi er i cupfinalen. Dessuten låste vi de av godt på kantene mange ganger og det var viktig, slo en fornøyd modøl fast.

Nå skal han og lagkameratene til Ullevaal. Der møter de Brann i cupfinalen 20. mai.

– Det blir morsomt. Det blir jævlig moro. Vi skal suge litt på denne karamellen og så skal vi trene, for mandag er det ny stormatch, meldte Lehne Olsen fornøyd.

Storkamp mandag

For førstkommende mandag møter LSK erkerivalen Vålerenga til seriekamp. Åråsen har vært utsolgt en god stund. Kampene mellom lagene møtes med stor interesse og fylles gjerne med mye dramatikk.

I følge avisa Romerikes Blad spilte Thomas til sekser på børsen i cupkampen. De skriver at han gjorde en meget viktig defensiv jobb med å hjelpe til å ta ut Berg (Patrick red. anm.). Løp vanvittig mye. Forsvarte også godt på dødballene. I tillegg gjorde han det viktigste da han dukket opp på bakre stolpe og headet inn det som skulle bli seiersmålet rett før pause. Ofret seg mye i det defensive også etter hvilen. Ble fryktelig sliten. Og kanskje var det derfor han ikke klarte å sette inn 2-0 på innlegget fra Dragsnes på overtid. Da var han tom og ble byttet ut

Lehne Olsen var kaptein for LSK i fraværet til Gjermund Åsen.