(Østlendingen)

Han var på hyttetur på Natrudstilen på Sjusjøen da han forsvant fra hytta klokken 05.45 onsdag morgen. Samme ettermiddag, klokken 13.30, ble det gjort en mulig observasjon av Evje langs Messenlivegen, fylkesveg 216, vest for Mesnalia.

Ingen spor

– Her slutter alle spor etter ham, sier Trond Langeland Sulen hos politiets operasjonssentral på Hamar.

Innlandet politidistrikt ber folk som oppholder seg i Ringsakerfjellet i helga om å være observante, både ute i terrenget og ved hytter i området.

Da Evje forsvant hadde han på seg en blå Norrøna fleecejakke / genser, en svart friluftsbukse og fjell-/vintersko.

Savnede er 170 cm høyt.

– Han er vant til og ferdes utendørs, sier Sulen til Østlendingen.

Etter at han forsvant har politiet ingen spor etter ham. Heller ikke elektroniske.

– Han hadde ikke med seg verken mobiltelefon eller lommebok da han forlot hytta, forklarer Sulen.

Dermed har ikke politiet noen mulighet til å finne ham ved å posisjonere mobiltelefonen hans eller spore eventuell kortbruk.

Gikk ut med flere bilder, men avslutter leteaksjonen

Fredag ettermiddag gikk politiet ut med ytterligere to bilder av savnede og ber folk som har opplysninger om å ta kontakt med politiet. Senere samme ettermiddag sendte Innlandet politidistrikt ut en pressemelding der de setter status på leteaksjonen som avsluttet.

– På nåværende tidspunkt har ikke politiet noen bestemte spor å søke etter og avslutter derfor aksjonen. Søk kan bli gjenopptatt ved nye opplysninger/observasjoner, står det.

Politiet hadde fredag ettermiddag ingen indikasjon på at mannen som nå er meldt savnet er identisk med mannen som omkom i ulykken på E6 natt til fredag.

LES OGSÅ: