(Østlendingen)

Det er Janne Jemtland som er meldt savnet fra sin bolig i Brumunddal.

Hun ble sist observert ved Ellefsætervegen 641 i Brumunddal natt til 29. desember.

Etterforskning pågår

Jemtland ble observert ved totiden om natta.

Lensmann Terje Krogstad opplyser at politiet jobber kontinuerlig med etterforskning i saken.

– Politiet ønsker at folk som har vært i det aktuelle området denne natten eller som har andre opplysninger i saken om å ta kontakt med politiet, sier han.

Nytt tidspunkt for siste observasjon

Politiet har tidligere gått ut med at mobiltelefonen til savnede ble sporet til Brumunddal sentrum klokken 05.50 om morgenen 29. desember, altså fredag i forrige uke.

Denne informasjonen justerer lensmann Krogstad i dag, tirsdag kveld.

– Det viser seg at denne basestasjonen også registrerer telefoner som befinner seg andre steder enn i sentrum. Den første analysen viste seg å være litt unøyaktig. Derfor går vi nå ut med den siste sikre observasjonen av henne, det er utenfor hennes bopel i Ellefsætervegen, sier Krogstad.

– Har dere mistanke om at det har tilstøtt henne noe kriminelt?

– Vi etterforsker bredt og holder alle muligheter åpne. Det begynte som en leteaksjon og i øyeblikket har vi ingen sikre opplysninger om hvor hun har gjort av seg, svarer lensmannen.

Signalement

  • Jemtland er 168 cm høy.
  • Hun veier rundt 58 kg og har slank kroppsbygning.
  • Savnede har mørkt langt hår og bruker ikke briller.

Da hun forsvant hadde hun trolig på seg en boblejakke med pelskrage og et isbjørnmerke på venstre skulder. På bena hadde hun trolig blå sko.

Politiet har så langt gått igjennom en stor mengde overvåkingsbilder fra områder hvor de antar at hun kan ha beveget seg.

– Så langt har vi ikke sett noe til henne på disse bildene, sier Krogstad.

Søket etter Jemtland ble avsluttet nyttårsaften og blir ikke gjenopptatt før politiet får ny informasjon om hvor hun kan befinne seg.

– Det har ingen hensikt å lete på måfå. Vi er avhengige av konkrete tips fra publikum eller andre elektroniske spor som bruk av bankkort eller mobiltelefon, sier Krogstad tirsdag kveld.