Gå til sidens hovedinnhold

Leverte kanonløp som sikret pers og medalje i NM

Håvard Bentdal Ingvaldsen leverte det sterkest lokale resultatet da Moelvens friidrettsutøvere nok en gang sikret medaljefangst i NM.

Det var på 400 meter at Ingvaldsen sikret seg bronse under årets junior NM i Kristiansand. For første gang kom modølen seg under 50 blank på distansen. Ingvaldsen lå litt etter i starten, men en sterk sluttspurt klokket han inn på 49.15 og sendte han inn blant de tre beste i årets NM. Det er en milepæl for alle 400 meter-løpere med ambisjoner.

Det sørget for en drøss med gratulasjoner til 18-åringen og resultatet blir omtalt som imponerende av mange som kjenner distansen godt.

I tillegg til Ingvaldsen leverte flere modøler gode resultater. Lavrants Kongssund vant sølv med 3.75 i stav. Kun to deltok i konkurransen og Fossen var ikke helt fornøyd med resultatet sjøl.

Sondre Mathias Rudi (U23) sikret seg femte plass på 100 meter med tiden 11.19 i sterk motvind i finalen. I forsøket satte han pers med 11,15. I finalen satte motvinden ganske sikkert en stopper for ny personlig rekord ned på 10-tallet.

Sigrid Kongssund Amlie sikret seg femteplassen på 400 meter med tiden 57,23.