Tre personer kjørt til sykehus etter kollisjon på Lillehammer

AMBLUANSER: Tre ambulanser var på plass for å kjøre de skadde til sykehuset.

AMBLUANSER: Tre ambulanser var på plass for å kjøre de skadde til sykehuset. Foto:

Av
DEL

(Gudbrandsdølen Dagningen): Like før klokken 18 onsdag kolliderte to personbiler om lag hundre meter nedenfor utløpet av Sorgendalstunnelen i retning Strandtorget i Lillehammer. Politipatrulje og tre ambulanser reiste raskt til stedet med fulle sirener. Vegen ble stengt under redningsarbeidet, og det dannet seg lange køer i begge retninger.

Tre personer ble kjørt sykehuset Lillehammer mens politiet foretok tekniske undersøkelser. Det var begge førerne og en passasjer i den ene bilen som ble kjørt til sykehuset. Alle tre er lokale. Ifølge politiet var det kun de tre som befant seg i bilene. Ingen skal være livstruende skadet.

To bergingsbiler kom siden til ulykkesstedet og tok med seg hver sin kollisjonsskadde bil.

Vegen mellom Lillehammer sentrum og Strandtorget ble likevel ikke åpnet før nesten en time seinere, etter at mannskapene på bergingsbilene hadde fjernet kjølevæske som hadde rent ut i vegbanen.

– Folk må kjøre forsiktig, det kan fremdeles være noe oljesøl på stedet, melder politiet.

KOLLISJON: Slik så de to bilene ut i fronten etter sammenstøtet. Bilen til høyre fikk også skader på siden da den havnet borti autovernet.

KOLLISJON: Slik så de to bilene ut i fronten etter sammenstøtet. Bilen til høyre fikk også skader på siden da den havnet borti autovernet. Foto:

Artikkeltags