Svele og Storhamar spilte seg til NM-finale

Finaleklar: Mia Svele og Storhamar er klar for klubbens første sluttspillfinale.

Finaleklar: Mia Svele og Storhamar er klar for klubbens første sluttspillfinale. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

(Storhamar – Tertnes 33-22) På Hamar har de klart å skape ett av Norges to beste lag i håndball på kvinnesiden. Etter kalasseieren mot Tertnes, er Storhamar med Mia Svele på laget, klar for sluttspillfinalen mot Vipers Kristiansand

DEL

18 år gamle Svele fra Furnes er en sentral del av laget og bidro med to mål da sluttspillfinalen ble sikret tirsdag kveld.

Dermed kan hamarsingene med både spillere, supportere og personer i støtteapparatet fra Ringsaker glede seg over klubbens første sluttspillfinale. Det er naturligvis svært bra for håndballinteressen i regionen.

I den avgjørende semifinalekampen mot Tertnes lå Storhamar under så mye som fire mål i starten av kampen. Men etter et snaut kvarter satte de inn 5–5. Derfra og ut var de foran og etter godt spill i store deler av andre omgang endte kampen med kalassifre til de blågule. De ga seg ikke før de vant med 11 mål.

Nå venter dermed finalespill mot Vipers Kristiansand, der første kamp går 18 mai. Storhamar har noen stygge tap mot Vipers tidligere i sesongen, og er avhengig av at alt klaffes for å ta opp kampen mot Norges beste lag.

Artikkeltags