23. juni 2020 omkom Lars Emil Ødegård fra Vingrom i en arbeidsulykke på Gran på Hadeland. Ødegård døde momentant da han kom i klem mellom en kran og en betongvegg i fjøset han jobbet i denne dagen.

Samboeren Ellen Marie Gjeilo mener at ulykken ikke har blitt etterforsket godt nok, og har anmeldt politiet for tjenestefeil.

– Hele situasjonene i seg selv var ekstrem, og politiet har gjort det enda verre. Jeg skal ha svar som jeg kan gi ungene våre, og jeg skal ha svar for min egen del. Jeg kan ikke bare glemme dette, sier Gjeilo til NRK torsdag.

Nå to og et halt år etter ulykka har hun fortsatt ikke fått klare svar på hva som skjedde.

– Tiltakene som ble gjort på åstedet og videre i etterforskningen bærer preg av mangler og at det ble gjort altfor lite grundige undersøkelser, sier Lars Morten Bjørkholt, Gjeilos advokat, til NRK.

Politiet henla saken etter halvannen måned, med bakgrunn i at intet straffbart forhold var bevist. Avgjørelsen ble påklagd av Arbeidstilsynet, og det ble startet en ny etterforskning ett år etter ulykka.

Ifølge NRK ligger saken nå hos Spesialenheten for politisaker, som ikke ville kommentere saken til kanalen. Det ville heller ikke Innlandet politidistrikt.