Pengegaven på 200.000 kroner som får ordføreren til å smile bredt

FLOTT TILTAK: F.v: PR-kontakt i Lions, Bjørn Nybakken og president Arild Bakåsmoen markerte pengegaven på 200 000 kroner til lekeplassen i Mjøsparken med en symbolsk overrekkelse til ordfører Anita Ihle Steen.

FLOTT TILTAK: F.v: PR-kontakt i Lions, Bjørn Nybakken og president Arild Bakåsmoen markerte pengegaven på 200 000 kroner til lekeplassen i Mjøsparken med en symbolsk overrekkelse til ordfører Anita Ihle Steen. Foto:

Lions Club markerte pengegaven til støtte av lekeapparater til Mjøsparken med en symbolsk overrekkelse. -Det er bedre å bygge barn, enn å reparere voksne.

DEL

Det sier president i Lions Arild Bakåsmoen med et glimt i øyet. Sammen med PR-kontakt Bjørn Nybakken er de på plass i Mjøsparken for å markere den sjenerøse gaven på 200 000 kroner med en symbolsk overrekkelse til ordfører Anita Ihle Steen.

– Det er helt fantastisk å få denne gaven. Lekeplassen er et flott tilskudd til Mjøsparken, og er allerede en stor suksess blant barn og voksne, forteller Steen.

– Hardt arbeid

I april i 2018 ble det kjent at Lions ønsket å gi 200 000 kroner til finansiering av lekeplassen i Mjøsparken. Beløpet stammer fra Lions overskudd fra arrangeringen av «andeløpet» to år på rad. Nå har siste andel av pengene blitt utbetalt til kommunen.

– Det ligger mye hardt arbeid bak pengene vi har samlet inn, men det er flott å bidra til gode saker i nærkommunene, sier Nybakken som ikke legger skjul på at Lions sjelden gir så mye penger til en sak.

– Vi har sett hvor stor og positiv effekt lekeplassen i Brumunddal sentrum har hatt, og dermed ønsket vi å bidra til lekeplassen i Mjøsparken, legger han til.

Lions som jobber med både unge og eldre, synes det er viktig å stimulere de unge.

– Dagens barn og ungdom er framtiden, og det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne, sier Bakåsmoen.

Svært takknemlig

Anita Ihle Steen er svært takknemlig for at lokalsamfunnets frivillige krefter engasjerer seg i tiltak som kommunen jobber med.

– Lions bidrar på mange måter, og dette er et viktig tiltak. Lekeplassen er et samlingspunkt for folk i hele kommunen og mjøsregionen. Det er et lavterskeltilbud som alle kan benytte seg av, presiserer Steen som gleder seg til Mjøsparken er helt ferdigstilt til neste sommer.

Det innebærer at jordhaugene som ligger der nå blir borte.


Artikkeltags