Avis: Buchardt villig til å endre toppen av Mjøstårnet

VILLIG TIL Å ENDRE: Arthur Buchardt er nå villig til å endre seksjoneringen av den omstride takterrassen på Mjøstårnet. Det melder Hamar Arbeiderblad.

VILLIG TIL Å ENDRE: Arthur Buchardt er nå villig til å endre seksjoneringen av den omstride takterrassen på Mjøstårnet. Det melder Hamar Arbeiderblad. Foto:

Etter mye rabalder, tilbyr utbygger Arthur Buchardt nå å endre seksjoneringen på taket av Mjøstårnet.

DEL

Det ble oppstyr da det nylig ble kjent at Arthur Buchardt ikke hadde gitt beskjed til leilighetseierne i Mjøstårnet om en stor endring på taket av Mjøstårnet. At garasjer og boder heller ikke står klare til innflytting, skaper ytterligere frustrasjoner.

Les også: Leilighetseiere i Mjøstårnet må flytte inn uten garasjer og boder

Nå er Buchardt på tilbudssiden, og er villig til å endre seksjoneringen på toppen av verdens høyeste trehus.

Det skriver Hamar Arbeiderblad onsdag.

– Arthur Buchardt vil endre seksjoneringen på taket av Mjøstårnet, slik at kjøperne av leiligheter får en større takterrasse med bedre mjøsutsikt, melder HA.

Arbeidsleder Tore Hermansson i kart- og byggesak i Ringsaker kommune forteller til Hamar-avisen at kommunen har mottatt en skisse fra AB Invest om endring av seksjoneringen på taket av Mjøstårnet.

– Kommunen har fått et utkast til endring av terrassen og en endringssøknad i dag. Det går fram av skissen at AB Invest vil dele opp takterrassen på en slik måte at toppleiligheten får reduserte arealer til terrasser enn det som er godkjent i byggesøknad fra i sommer, sier Hermansson til HA.

Arthur Buchardt har ingen kommentar til de planlagte endringene, skriver HA.

Se video: Wood Hotel fra sengekanten

Artikkeltags