Bestemødrene i Moelv fikk IKEA-buss

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

En gavmild IKEA-Mathias besøkte i dag bestemødrene i Moelv. Buss var samtaleemne.

DEL

Protestene fra Moelv om at det ikke er satt opp buss til IKEA, har blitt lagt merke til hos møbelgiganten. Av den grunn kom de og inviterte til dialog:

– Jeg har skjønt dere er såra og vonbroten, sa Mathias Kolstad fra IKEA Ringsaker til en forsamling hvor latter og replikker sitter løst.

Les også: Bestemødre med IKEA-protest

Fikk gaver

– Vi har en gave til dere. Det vil bli satt opp gratis buss for alle til IKEA fra Moelv torsdag, fredag og lørdag de tre første dagene når IKEA åpner, sa Kolstad, og la til at bussen ville gå i skytteltrafikk de tre dagene til ende.

Kolstad fant lett tonen med bestemødrene, og han ble ikke noe mindre populær da han hadde med en liten gavepose til samtlige.

– Reine julekvelden

– Det er jo reine julekvelden dette, sa ei som allerede er blitt oldemor.

– Men hva skjer når de vanlige ukedagene kommer, har dere tenkt noe på å sette opp buss fra nord i kommunen til IKEA, spurte Unni Dybsand.

– Vi kan ikke kjøre tomme busser, sa Kolstad og ba om forståelse for det. Han la til:

– Vi vil få litt forståelse for hvor stort behovet er for buss etter disse tre dagene.

– En gang i uken?

– Ta med i betraktningen om det er mulig å få buss fra Moelv en gang i uken, vi er ikke mer kravstore. For du vet, bussen herfra kan stoppe og ta med folk fra Brumunddal, sa Bjørg Sparingen, kjent for å være «såra og vonbroten», men dog med et kjempegodt humør.

– Ja, det er notert, repliserte Kolstad.

– Harddisken fungerer. Flott, svarte Sparingen.
 

Artikkeltags