Aud Elin Thorstad, som er seniorkonsulent i håndballkretsen Region Innlandet, forteller om årsaken til at klubben trekker laget.

- Moelven informerte oss om at de ikke klarte å stille lag til de to siste kampene. Klubben vil da få et gebyr på 1500,- kroner fra oss for å trekke laget.

Sesongens første seier i 3 divisjon kom mot HK Vestre Toten (26-19) i den 15. serierunden 12. mars. De har også vunnet en kamp etterpå.

Torsdag skulle de egentlig spilt årets siste kamp borte mot Stange hvor forutsetningene var så greie at med poeng til Moelven så ville de overlevd, men med tap ville det blitt nedrykk.

For Moelven startet sesongen brutalt, men på slutten har de vist progresjon og framgang. Det ga realistiske håp om å berge plassen i 3. divisjon, men slik gikk det dessverre ikke.

Moelven-trener, Tormod Kvisler beklager sterkt at de måtte trekke laget.

- Mandag da vi måtte trekke laget var en av de tyngste dagene i min tid som håndballtrener. Jeg bebreider ingen av jentene for skader og andre hendelser gjorde at vi ikke maktet å stille lag, sier en skuffet Kvisler.

- Tror du Moelven klarer å stille lag i 4. divisjon kommende sesong, Kvisler?

- Alle jentene signaliserte at de ønsket videre spill i 3. divisjon, så det tror jeg helt sikkert vi vil klare, avslutter Kvisler.