Nå er det Moelvs tur

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Moelv er et trafikknutepunktet i Innlandet. Ubestridt! Hvorfor ikke legge turistkontoret hit?

Tenk på alt hva Garveriet har å by på med krigshistorisk formidlingssenter, brannvernmuseum, geologisk samling, Ringsaker og Nes Kraftsnleggs utstilling. Dessuten har vi Tolvsteina Steinsholmen med Mjøskastellet, helleristningene, bygdeborgen, bautaen ved Smestad, tusenprsstedet Mo etc, etc. Er det behov for et turistkontor i Brdal, er mitt spørsmål hvorfor Moelv ikke er berettiget til også å få et lignende? Moelv er navet i Innlandet, den mest sentrale mjøsbyen og det bør rådmannen forstå!

Derfor politikere: Sørg for også Moelv får turistkontor! Et lite stativ med en brosjyre på et stativ på biblioteket duger IKKE! Nå er det på tide å heve blikket; Moelv blir sykehusbyen og kommunen har et stort ansvar ifm utvikling av stasjonsbyen til å bli et selvfølgelig og foretrukket møtested i Innlandet! Nå er det vår tur, kjære folkevalgte!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags