Gå til sidens hovedinnhold

Nå kan du låne disse to doningene i Moelv: – Dette er et kjempetilbud

Artikkelen er over 1 år gammel

Fysen på en tur på to hjul i solsteiken, men mangler noe å sette av gårde med? Fra neste uke har Moelv Frivilligsentral to elsykler til låns - helt gratis.

Elsyklene er kjøpt inn av kommunen blant annet med midler gitt av Miljødirektoratet, og vil være å få lånt ved Moelv Frivilligsentral som holder til på Garveriet. I juli måned tar folkene der ferie, og da er det turistkontoret på biblioteket i Moelv som håndterer utlånet.

Daglig leder Thomas Eriksen er fornøyd med at frivilligsentralen i år har fått oppgaven med å låne ut elsyklene, og oppfordrer modøler og turister til å benytte tilbudet.

– Dette er et kjempetilbud, sier han.

– Bare å ta kontakt

Hjelm vil det også være mulig å låne, dersom man ikke har det. Vanligvis er det bare å stikke innom Moelv Frivilligsentral, men på grunn av situasjonen med koronaviruset, ønsker Eriksen i første omgang at folk henvender seg på forhånd.

– Det er bare å ta kontakt på telefon eller e-post. Vanligvis har vi åpent mellom 10 og 14, men på grunn av situasjonen med koronaviruset, så er døra låst inntil videre, sier Eriksen.

Avdelingsleder Heidi Brennodden ved biblioteket i Moelv håper også at elsyklene blir populære.

– Jeg har aldri prøvd elsykkel før, og det var kjempegøy, sier hun.

Det vil være aldersgrense 18 år for å låne syklene, og et lignende tilbud vil snart også bli tilgjengelig i Brumunddal.